Kontakta oss

Välkommen till aStory

Läs om våra medarbetare och kompetenser nedan. Vi har  dessutom nära samarbeten med stjärnor inom fotografi, filmproduktion, digitala lösningar, animationer, tryckerier och produktionsbyråer av olika slag.  

Marko Määttä

VD – PR – KOMMUNIKATION

Marko har över 20 års erfarenhet av att bygga varumärken genom PR, storytelling och kommunikationsstrategier. Han projektleder stora nationella kampanjer och varumärken men rör sig lika vant i den lilla verksamhetens kommunikativa utmaningar. Som rådgivare i kommunikationsfrågor hjälper han dig med allt ifrån intern kommunikation till kriskommunikation. 

Marko har svart bälte i kommunikation och kämpar för att uppnå samma höga grad i sitt karateutövande.

Monika Holmkvist

RumsLIg formgivare

Som grundare av formgivningsbyrån Coco form svingar Monika nu trollspöt gällande rumslig formgivning på aStory. Hennes känsla för unika rumsliga koncept har alltid varumärkesberättelsen i fokus. Monika arbetar med idé- och konceptutveckling, grafisk formgivning av utställningar, montrar, eventdesign samt inredning för olika publika miljöer.

Monika är en sångfågel på fritiden och ägnar även mycket av sin lediga tid till kreativt skapande.

Linnea Andersson

art Direction & original

Linnea är en formstark art director som rör sig stilsäkert mellan digitala medier, modern magasinslayout och formgivning av böcker, utställningsmaterial, förpackningsdesign och mycket annat. Hon är även vår expert på tillgänglig design.

Linnea har starka ben och utmanar dig gärna på en långtur i cykelsadeln. Hon är även grym på hållbarhetsfrågor och på att samla unika designprylar.

Hue Hyunh

illustratör

Som illustratör tillför Hue en extra dimension i aStorys kommunikativa erbjudande. Hon kan få en trist vägg i en offentlig miljö att bli levande genom sitt konstnärliga och detaljrika bildspråk – likväl som hon kan illustrera böcker, webbsidor och magasin. Hon är dessutom en vass produktionsledare i vårt arbete med rumslig formgivning.

Hue står för illustrationerna även på vår egen webb och vid sidan av jobbet på byrån så formger Hue egna böcker och trycksaker.

Nenne Ouma

ART director

Nenne är vår idéstarka formgivare med knivskarp analysförmåga och träffsäker designkänsla. Nenne kommer närmast från en tjänst på hälsoföretaget Greath Earth och är förutom art director även aStorys expert på kreativ formgivning och sociala medier.  

Nenne gillar att vara ute i naturen och nära vatten. Hon utmanar ofta sig själv genom att prova nya saker som att surfa, kasta yxa eller åka skateboard. 

Erbjudanden

Er unika berättelse

aStory jobbar inom kommunikationens alla fält. Vi renodlar era idéer i koncept som vi tar ut i smart PR, snyggt innehåll samt vass grafisk- och rumslig formgivning. 

Alltid utifrån er unika berättelse. 

©aStory 20223