Kontakta oss

Välkommen till aStory

Läs om våra medarbetare och kompetenser nedan. Vi har dessutom nära samarbeten med stjärnor inom fotografi, filmproduktion, digitala lösningar, animationer, tryckerier och produktionsbyråer av olika slag. 

Marko Määttä

VD – PR – KOMMUNIKATION

Marko har över 20 års erfarenhet av att bygga varumärken genom PR, storytelling och kommunikationsstrategier. Han projektleder stora nationella kampanjer och varumärken men rör sig lika vant i den lilla verksamhetens kommunikativa utmaningar. Som rådgivare i kommunikationsfrågor hjälper han dig med allt ifrån intern kommunikation till kriskommunikation. 

Marko har svart bälte i kommunikation och kämpar för att uppnå samma höga grad i sitt karateutövande.

Ebba Söderquist Määttä

projektledare & copy/skribent

Ebba är vår språkvetare  och en fena på muntlig och skriftlig retorik. Med erfarenhet från olika byråer och inte minst sin vassa penna och organisatoriska förmåga, så har hon bland annat axlat redaktörskapet för magasinet Stolt mat i Sörmland. Ebba projektleder flera av byråns nyckelkunder och är även ansvarig för aStorys projektplanering.

Fritiden har hittills handlat mycket om islandshästar. Ebba har tränat, ridit och tillbringat mycket tid i stallgångar sedan barnsben. Hon är noga med att hitta en balans mellan det seriösa byråarbetet och sin oefterhärmliga humor.

Linnea Andersson

art Direction & original

Linnea är en formstark art director och ux-designer som rör sig stilsäkert mellan digitala medier, modern magasinslayout och formgivning av böcker, utställningsmaterial, förpackningsdesign och mycket annat. Hon är även vår expert på tillgänglig design.

Linnea har starka ben och utmanar dig gärna på en långtur i cykelsadeln. Hon är även grym på hållbarhetsfrågor och på att samla unika designprylar.

Hue Huynh

illustratör

Som illustratör tillför Hue en extra dimension i aStorys kommunikativa erbjudande. Hon kan få en trist vägg i en offentlig miljö att bli levande genom sitt konstnärliga och detaljrika bildspråk – likväl som hon kan illustrera böcker, webbsidor och magasin. Hon är dessutom en vass produktionsledare i vårt arbete med rumslig formgivning.

Hue står för illustrationerna även på vår egen webb och vid sidan av jobbet på byrån så formger Hue egna böcker och trycksaker.

Nenne Ouma

ART director

Nenne är vår idéstarka formgivare med knivskarp analysförmåga och träffsäker designkänsla. Nenne kommer närmast från en tjänst på hälsoföretaget Greath Earth och är förutom art director även aStorys expert på kreativ formgivning och sociala medier.  

Nenne gillar att vara ute i naturen och nära vatten. Hon utmanar ofta sig själv genom att prova nya saker som att surfa, kasta yxa eller åka skateboard. 

Athena af Hera

Mood- & Barketing Manager

Vår mood- och barketing manager har ett pampigt namn, men lystrar (oftast) till smeknamnet Thea. Hon personifierar begreppet mindfulness och visar att det är viktigt att ta det lugnt, sträcka ut ordentligt och ta en tupplur – även under till synes stressiga dagar.

Thea hälsar alla besökare varmt välkomna och är, liksom de flesta av våra medarbetare, matglad.

Hon hänger mer än gärna vid lunchbordet eller när det vankas godsaker på kundmötena. Thea är trendkänslig och trots att vi är en kommunikationsbyrå, är hon företagets enda hipster.

Erbjudanden

Er unika berättelse

aStory jobbar inom kommunikationens alla fält. Vi renodlar era idéer i koncept som vi tar ut i smart PR, snyggt innehåll samt vass grafisk- och rumslig formgivning. 

Alltid utifrån er unika berättelse. 

©aStory 20223