Jobba hos oss

Bli vår nya kollega

Tillsammans skapar vi starka varumärkesberättelser och särskiljande kommunikationskoncept som tas ut i allt från PR och innehållsproduktion till visuell kommunikation och rumslig formgivning.

Hos oss blir du en viktig del av teamet oavsett din specialkompetens och får arbeta med uppdragsgivare inom en mängd olika områden, såväl offentliga som privata. Vi rör oss vant mellan tryckta, rumsliga och digitala kanaler.

Vi söker en kommunikationsrådgivare!

aStory växer med flera spännande projekt och uppdragsgivare. Vi söker därför en kommunikationsrådgivare och strateg som har en vass penna och kunskaper som hjälper företag och organisationer att nå ut med sina berättelser, oavsett kanal.

Du har erfarenhet av att utforma och projektleda varumärkes- och kommunikationsuppdrag från start till mål. Som person tror vi att du är idérik och inspireras av växande digitala möjligheter för att skapa innehåll och smarta kommunikationslösningar.

Du är positiv, ser möjligheter i det mesta och får saker gjorda tillsammans med oss. Du drivs av kommunikation som gör skillnad för våra uppdragsgivare i en komplex och snabbt föränderlig värld.

 

För oss är det viktigt att skapa en trivsam miljö för dig som medarbetare där du kan kombinera arbete och privatliv. Och inte minst så är vi en arbetsplats där vi har roligt på jobbet. Vi är flexibla med var du befinner dig geografiskt, det är våra resultat som räknas.

Låter det som något för dig och vill du vara en del av den fortsatta berättelsen om aStory? Då vill vi gärna träffa dig på vårt kontor intill Eskilstunaån eller varför inte digitalt till att börja med?

Hör av dig till: 
Marko Määttä, VD på aStory kommunikationsbyrå
marko@astory.se

Case

©aStory 2024