Volvo construction equipment

Med hjärtat i eskilstuna

film

För Volvo Construction Equipment har vi haft förtroendet att producera flera filmer. Från en film om företagets hälsoarbete till filmer om fabriken och dess tillverkning av komponenter till världsledande anläggningsmaskiner. Senaste filmen handlar om att företagets hjärta finns i Eskilstuna. 

Hösten 2023 producerade aStory tillsammans med filmarna på Indept en film om samtliga verksamheter i Eskilstuna – inte minst hur företaget arbetar med balansen mellan arbetsliv och fritid. Filmen har som mål att nå potentiella medarbetare, men ska också bygga stolthet hos befintliga medarbetare och hos invånarna i Eskilstuna. 

Och det  sker mycket just här i Eskilstuna – från det historiska Munktellmuseet och tillverkningen av komponenter i fabriken till Technical center  med utvecklingen av nya anläggningsmaskiner och proffsiga Customer center. Under hösten flyttade dessutom huvudkontoret för Volvo CE tillbaka till Eskilstuna från Göteborg.

Filmen premiärvisades i Stiga Sports Arena när företaget för första gången samlade alla sina medarbetare till en middag med underhållning.

Se filmen nedan.

Case

©aStory 2022